| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
bnvisokoletac
Pridružio: 02 Apr 2007 Poruke: 59 Lokacija: Perth
|
Poslao: Uto Jul 20, 2010 5:19 am Naslov: |
|
|
| NA SVAKOM DRUGOM SAJTU OVOG GOSPODINA BI BAR OPOMENULI ZBOG OVAKVIH UPISA .NEZNAM ZASTO SE TOLERISE PONASANJE GOSPODINA PERE NA OVOM SAJTU .POZDRAV SVIMA |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
slis
Pridružio: 31 Okt 2009 Poruke: 141 Lokacija: Sarajevo
|
Poslao: Uto Jul 20, 2010 7:15 am Naslov: Re: ZA SLISKA |
|
|
Konj --- Kocija --- Drvo.
REBUS???? ------------ ????? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
macak Site Admin
Pridružio: 26 Mar 2007 Poruke: 1160
|
Poslao: Uto Jul 20, 2010 8:11 am Naslov: |
|
|
Posto ja stvarno nemam vremena da visim na ovom sajtu i citam sve sta ko i kad pise desava se da formasi uoce greske prije nego Administrator i Moderatori pa bih zamolio ostale da u buduce na tako nesto odmah upozore Administratora ili nekog od Moderatora (e-mailom ili PP-om), kako se nebi doslo do pogresnog ubjedjenja da neko ovdje nekog stiti ili da je nekom sve dozvoljeno. Svi ovdje imaju ista prava i za sve vazi ista pravila i to bez presedana.
Ponovo vas sve molim za normalno ponasanje i pisanje bez podbadanja i nacionalnih zakacki. Svaki post pa ma ko ga napisao ce biti totalno izbrisan ako se u njemu pronadje bilo kakav smisao nacionalizma. Ako se to ponovi opet nakon brisanja u tom slucaju pisac tih i takvih tekstova ce biti banovan. Pero, imas javnu opomenu prvu do sad i poslednju od sad. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar
Pridružio: 03 Jan 2010 Poruke: 15
|
Poslao: Sre Jul 21, 2010 10:14 pm Naslov: |
|
|
Jer vi to opominjete ovog sto ima upis iz 30 jula 2007? kasnite malo ili.... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
macak Site Admin
|
Poslao: Čet Jul 22, 2010 9:23 am Naslov: |
|
|
Gospodine Alexandre ocito niste u toku jer su obrisani postovi onoga koga smo opomenuli tako da nije taj iz 2007 iako neznam na koga mislite. Trebalo bi malo smanjiti tenziju a ne pojacavati je zar ne
Pozdrav i dobar let od Macka. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pakistanac
Pridružio: 01 Jun 2009 Poruke: 84 Lokacija: BEOGRAD
|
Poslao: Čet Jul 22, 2010 2:58 pm Naslov: |
|
|
| Niste trebali da brisete.Neka clanovi vide sta se sve pise i o tome donesu misljenje.Uostalom niste ni ranije brisali slicne tekstove iako ste bili otome obavesteni.Cak se niste ni dali opomenu tekstopiscu,pa zasto to sada cinite.Hvala na razumevanju,cak iako ovaj moj post obrisete. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
macak Site Admin
|
Poslao: Pet Jul 23, 2010 5:20 am Naslov: |
|
|
Marko, stvarno ne razumijem tvoj komentar pa te molim da ga razjasnis. Koga to nismo opominjali i kome smo to trebali obrisati postove a to nismo ucinili. Ovaj sajt radi vec dugo i bilo je medjusobnih carki izmedju formasa, bilo i bice jer to je na ovakvim mjestima nemoguce izbjeci. Iz pocetka su ljudi zamoljavani da se vladaju primjerno i sluze kulturnim rijecnikom medjutim nije islo jr neki imaju kraci fitilj i pocaju na svaku iako to nije mjerilo kakvi su oni kao ljudi. Izbaciti nekog (banovati) je veoma tesko jer svako ima svoju pricu i svi su u pravu a ja niti sam, niti hocu da budem sudija te da zavodim diktaturu koju inace ne podnosim u privatnom zivotu. Posto nikom nisam bio prav a luk ni jeo ni mirisao citav posao oko vodjenja sajta sam prebacio na Moderatore i Administratore a potom pitao sve prisutne formase za ucesce u administraciji sajta na sto su se vi oni koji su mi drzali pridike kako se sajt nevdi kako treba povukli u stranu i nisu htjeli da se uplicu a puni su savjeta kako to treba i kako bi oni to??? Ovdje je mjesto Administratoa i Moderatoa otvo
reno za svakog formasa koji izrazi zelju za tim ali ??? Najveci fazon u svemu ovome je sto na svim sajtovima imamo ljude koji ma je jedini cilj da naprave gungulu i tarapanu te se zato i prijavljuju pod kojekakvim imenima koje opet mijenjaju iz mjeseca u mjesec (ima i onih koji za promjenu imena imaju razlog i na njih se ovo ne odnosi) Dok sam samo ja bio Admin pokusavao sam na sve nacine da sa svima ostanem dobar i da nikog ne uvrijedim te da netrazim istinu ili krivce ali nije valjalo pa sam onda otvorio temu "MEGDAN PROZIVKA" gdje ce se oni koji imaju potrebu za mediskom svadjom javljati i obracunavati da bi spasio ostale teme i postedio one koji su ovdje radi goluba od citanja necijih prepucavanja ali eto na toj temi je zadnji upis postavljen 14. April 2008. Marko druze ajde budi iskren sad i reci kako bi ti sve ovo rijesio i sta bi ti uradio. Da ti samo kazem da je dosta bivsi moderatora iskoristilo moje povjerenje samo u licne svrhe i licne obracune na ovom sajtu pa sam ja opet izvukao deblji kraj ali sta je tu je. Sad mi reci sta to mi nismo brisali a trebali smo i koga i ako mislis da mozes da pomognes da se ovaj sajt unaprijedi i poboljsa bice mi cast da te nominujem za Moreratora ili Administratora i ne samo tebe nego i bilo koga ko je ovdje clan a dovoljno je iskren da moze da bude neutralan tj, da ne drzi stranu nikome.
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mavijan
Pridružio: 21 Sep 2007 Poruke: 52
|
Poslao: Pet Jul 23, 2010 12:44 pm Naslov: |
|
|
MA ZNAM JA STA JE TEMA ZORO,ALI ME INTERESUJE DA LI JE TO OPET PRESEDNIK I ZASTO DAO SEBI NA VOLJU {SAMOVOLJU}DA SA PRVAKOM SRBIJE [ZULETOM] RADI STA RADI  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
miskom5
Pridružio: 16 Okt 2009 Poruke: 86
|
Poslao: Pet Jul 23, 2010 7:21 pm Naslov: |
|
|
Koliko sam ja upucen predsednik je prvo iskljucio Sibeta jer nije smeo da svedoci protiv ove grupe sto je podmetnula eksploziv.takodje i zugic je isto odbio da svedoci povodom batinanja za koje smo svi culi i u koje se veruje da je izvrsila ista grupa.tako da eto slike i prilike dokle je otislo golubarstvo i to je sve jako tuzno _________________ CAO |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pakistanac
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 6:20 am Naslov: |
|
|
| Macak.Bilo pa proslo.Treba primeniti Elvisov metod,ako je moguce.Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
vanda Site Admin
Pridružio: 12 Apr 2007 Poruke: 1555 Lokacija: srbija
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 8:30 am Naslov: |
|
|
A kakav je taj Elvisov metod pakistanac? _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
macak Site Admin
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 11:22 am Naslov: |
|
|
Strasan je taj metod. Vise od 5 godina sam na svim forumima, zivim, mrtvim i vaskrsnim i to od samog njihovog pocetka i vidio sam mnogo metoda ali ni jedna ne funcionise podjednako za sve jer taj metod koji se tebi svidja njega nevole ostalih 100 formasa i obrnuto i ako je to najbolje sto imas da kazes ili predlozis onda je zaista bolje da ne deiskutujemo o tome uopste. Uostalom otvoricemo temu sa pitanjima za Administratora pa se njemu obracajte ako imate problema ovi ipak nije tema za to.
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pakistanac
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 3:27 pm Naslov: |
|
|
| Vanda,zar je moguce da tineznas koje se metode tamo primenjuju.Pa jednostavnose izbacuju primitivci sa foruma i sta je tu nekorektno.Kada tako ne bi radio bilo od psovki do nac. uvreda. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
LukaM. Site Admin
Pridružio: 13 Avg 2008 Poruke: 129
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 6:11 pm Naslov: |
|
|
Pakistanac, jedno pitanje. A zasto Elvis ne izbaci ponovo Micu koji pise i vreDja sve i svakoga pod imenom Boca? I jos je Elvis sam rekao da samo ceka dokaz da je to stvarno Mica pod tim nikom, a od mene je dobio Micin IP. Toliko o toj "proverenoj metodi" koja ti se tako svidja.
U svakom slucaju, dosta polemike oko toga. Neko je od mene dobio javnu opomenu, a neko privatnu. Odluka o tome koga cu opominjati i kako je moja. Macak je za svoje opomene odgovoran sam. Ja opominjem i "smirujem" i administratore i moderatore kad to drzim za potrebnim. A kad bude vreme i neko prevrsi budi siguran da cu banovati svakog bez pardona. Ovde nismo bas tako laki na brisanju postova i banovanju kao mozda na nekim drugim forumima, ali to ipak ne znaci da svako moze da radi sta hoce.
Toliko o tome. A po Mackovoj ideji otvoricu temu : Pitanja za administratore |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zoro
Pridružio: 15 Dec 2008 Poruke: 748 Lokacija: Javne Kuce
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 11:27 pm Naslov: |
|
|
| Da napisem i JA! neko moje misljenje!Mislim da je ovo sto se radi ovde KOREKTNO!Pa ako je neko u efektu pogresio i napisao nesto pogresno treba to obrisati a mi nismo deca da ne shvatimo da ako je nesto obrisano da nije bilo po ukusu i gotovo!Nastavljamo dalje pa nisu svi postovi od nekoga celo vreme UVREDLJIVI?nego se po nekada desi da se napise nesto sto se u tom trenutku MISLI?Ili mozda i ne misli ali hoce da se UZVRATI! istom merom NEKOME?Meni na primer nije prijatno sto je neko ZAKLJUCAO! temu samo zato sto sam mozda preterao!pa izbrisu se ta pisanja koja nisu po ukusu moderatora i ostali neka nastave da pisu!Ovako ispade JA! najveci KRIVAC? da se tema ZATVORI!JA! priznajem da nisu svi moji postovi po UKUSU!Ali ZASTO? kaznjavati sve ostale da ne pisu pod tom TEMOM?Treba izbrisati to sto ne odgovara i teraj DALJE!EEE! sada ako neko celo vreme pise nesto sto nema nikakve veze o GOLUBARSTVU!to je druga STVAR?Samo ONAKO!ZZIIVVEELLII |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|