| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Gogi-CH97
Pridružio: 19 Apr 2008 Poruke: 118 Lokacija: Svajcarska
|
Poslao: Pet Apr 23, 2010 3:45 am Naslov: |
|
|
Dobro nam se vratio Beco a ja se bio uplasio za tebe, kako ces da nam se vratis ( ZBOG OVIH VULKANA), cujemo se i vidimo ovih dana  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
jovan_ch
Pridružio: 10 Jan 2009 Poruke: 69 Lokacija: svajcarska
|
Poslao: Pet Apr 23, 2010 4:33 pm Naslov: |
|
|
| hvala beco na novostima , slazem se stobom da nas klub ima dobar potencijal trebaga samo malo negovati naravno da nemozemo svi biti prijatelji ali nemoramo i nepriljatelji biti treba imati i malo postovanja prema drugima znas i sam da smo svi potpisali one pristupnice kako se treba ponasati u klubu ali vidim da niko i ne cita to , ali dobro staje tuje treba se okrenuti svojim pticama i potruditise da se napravi neki rezultat ako bude moguce .pozz svima |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
rade CH Site Admin
Pridružio: 27 Jan 2009 Poruke: 44 Lokacija: CH
|
Poslao: Ned Apr 25, 2010 8:17 pm Naslov: |
|
|
Ljudi prestani te stim glupostima jos jednom vas molim kao drugare jer se neko zalagao za ovaj forum avi se kao neke strine prepirete,ato ko ce kome da sudi, zna se ko ordedjuje i tu neprimam nikakve komentare kao sto rece Beca zasto imamo izvrsni odbor i predsednika takmicarske komisije da o tome odlucuje a ostali ako hoce da saradjuju ai ako nece boze moj vrata se otvaraju na dve strane. potdrav vedro nebo bez nakaze u prevodu K...a. _________________ Pozdrav svim i uspesna godina. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
beca
Pridružio: 12 Avg 2007 Poruke: 434 Lokacija: CH
|
Poslao: Sub Maj 08, 2010 5:37 pm Naslov: |
|
|
Izgleda da u ch se ozbiljno bacilo na trening i pripreme,samo napred nakaza je pustila(bar u Cirihu)ne bije videcemo dokle
Ovaj Jova imao pravo da se od maja pocne sa pripremom bar to meni tako deluje za sada .
Drugarski pozdrav za sve na ovom sajtu
Beca |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Gogi-CH97
|
Poslao: Ned Maj 09, 2010 7:19 pm Naslov: |
|
|
Na Bodenskom jezeru SOKO je dao pun gas, danas je mali Isa zamalo zavrsio u bolnicu kad je video da mu odnosi najbolju letacicu (barku) koja je bila treca po redu za nekoliko sati leta, a i moj bata-LJuba je platio ceh---NEMA SUMNJE JOVA JE 100% u pravu  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
beca
|
Poslao: Čet Maj 13, 2010 7:45 am Naslov: |
|
|
Mi Jovana hvalimo a od njega ni slovo izgleda da se dao u pripreme golubova pa i ne posecuje sajt.
Gogi ,Iso je prekaljeni borac i nista ga nemoze spreciti da ide dalje i da se takmici ,uslo perce u dupence (malo sale)
Drugarski pozdrav za sve na ovom sajtu |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Gogi-CH97
|
Poslao: Pet Maj 21, 2010 9:58 am Naslov: |
|
|
| Srecan put Radetu i Beci i da im se zelje ostvare za ono sto idu ????. Cujemo se kad se vratite i pozdravite Nikolu i Luneta---DRUGARSKI POZDRAV |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nikola SS 240
Pridružio: 12 Maj 2007 Poruke: 731 Lokacija: Beograd,Bežaniska Kosa
|
Poslao: Sub Maj 22, 2010 12:57 pm Naslov: |
|
|
Banuću im ja u nedelju kao Savezni kontrolor da prekontrolišem kako teče utakmica!  _________________ Obični čoveče delaj na unapred ustanovljenim granicama svojih mogućnosti |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
beca
|
Poslao: Uto Maj 25, 2010 9:55 am Naslov: |
|
|
Nisu se sve kockice slozile ,vreme je bilo nepovoljno i u subotu i nedelju
ali to nije znacilo da gledamo u prazno nebo ,pa su u subotu leteli seniori a u nedelju juniori .a u ponedeljak ekipa koja je trebala da leti utakmicu senira(kako to mogu drugari sa foruma da napisu)
Sledece nedelje sam u poseti Nikoli ,pa da zalijemo novi golubarnik (tako se valja) .ako vreme dozvoli bice i ptica u nebu .
Beca |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nikola SS 240
Pridružio: 12 Maj 2007 Poruke: 731 Lokacija: Beograd,Bežaniska Kosa
|
Poslao: Uto Maj 25, 2010 8:28 pm Naslov: |
|
|
More ono što sam ja video po onom nevremenu i vetru i kiši...Beca je za mene šampion. Po danu kada niko ne bi golubove pustio u trem, on je poterao JUNIORE koji ujaćeni izleću 6 sati i sllaze po grmljavini , pljusku i orkanskom vetru. Ja to u svo golubarskoj karijeri doživeo nisam...ŠAMPIONSKI!!!
Svaka čast Beco... _________________ Obični čoveče delaj na unapred ustanovljenim granicama svojih mogućnosti |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
sokoch
Pridružio: 02 Dec 2008 Poruke: 75 Lokacija: cirih
|
Poslao: Sre Maj 26, 2010 7:54 pm Naslov: |
|
|
Nikola da je neko pricao i ja bi rekao kako laze ali svi smo videli sve cestike ali to mu nisu najbolji juniori ima i posecene kako li tek oni lete. pozdrav _________________ milan |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
sokoch
Pridružio: 02 Dec 2008 Poruke: 75 Lokacija: cirih
|
Poslao: Sre Maj 26, 2010 8:11 pm Naslov: |
|
|
Nikola da je neko pricao i ja bi rekao kako laze ali svi smo videli sve cestike ali to mu nisu najbolji juniori ima i posecene kako li tek oni lete. pozdrav _________________ milan |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
beca
|
Poslao: Čet Jun 10, 2010 6:48 pm Naslov: |
|
|
Svi kompjuteri u ch baceni u podrum ,i samo se gleda u nebo uf izgleda da se tajno i ostro takmicari pripremaju .
Puno srece svima ,i bez nakaza u nebu .
Beca |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
rade CH Site Admin
Pridružio: 27 Jan 2009 Poruke: 44 Lokacija: CH
|
Poslao: Čet Jun 17, 2010 7:52 pm Naslov: |
|
|
Beco tu su kompi sadje vreme zajebalo sve ljudi se polko spremaju za odmore,pa slabo vremena za kuckanje. _________________ Pozdrav svim i uspesna godina. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
beca
|
Poslao: Uto Jun 29, 2010 5:54 pm Naslov: |
|
|
Bogami ova sezona u ch+a do sada nista pozitivna ,vreme je katastrofa a nakaza jos soli odozgo ,pa ti golubari,svim takmicarima koji su prijavili i terali utakmice svaka cast pod uslovom koji su ove godine vladali ,a svi se mi nadamo da ce jednog dana kako vreme tako i nakaze da budu na strani golubara (idealno vreme a nakaze da pogodi epidemija).
Svima koji idu na odmor lep odmor a oni koji ostaju let bez nakaza.
Beca |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|